Constructeur in Amsterdam

Vanaf €275,- Levertijd max. 2 weken
offerte aanvragen

Op zoek naar een constructeur in Amsterdam?

Als je van plan bent om een verbouwing te beginnen in de Amsterdam regio en behoefte hebt aan de diensten van een ervaren constructeur, dan hoef je niet verder te zoeken. Bij Constructiehuis staan we voor je klaar! Onze uitgebreide expertise op het gebied van constructieberekeningen in Amsterdam stelt ons in staat om jou te assisteren bij het verwezenlijken van diverse constructieprojecten. Denk hierbij aan het verwijderen van een dragende muur, het uitbreiden van je woning met een aanbouw, of zelfs het plaatsen van zonnepanelen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Welke projecten maakt Constructiehuis zoal in Amsterdam?

Onze specialisatie ligt voornamelijk in het uitvoeren van constructieberekeningen voor renovaties bij particuliere klanten in Eindhoven. Onze expertise omvat vooral berekeningen voor draagmuren en aanbouwen waarvoor geen vergunning vereist is. Andere typische opdrachten die wij in Eindhoven regelmatig uitvoeren, zijn onder andere:

  • Aanbouwen waarvoor een vergunning nodig is
  • Dakterrassen
  • Dakopbouwen
  • Bijgebouwen zoals garages en schuren
  • Nieuwbouwwoningen
  • Installaties van zonnepanelen op daken

Bouwtekeningen opvragen bij het bouwarchief van Amsterdam

Bij de gemeente Amsterdam kun je eenvoudig online bouwtekeningen opvragen. Na het vinden van de juiste stukken en het inloggen op de website ontvang je binnen een paar minuten een downloadlink. Het bouwdossier bevat gegevens van zowel de oprichting van het gebouw, als latere verbouwingen. Van al deze fases krijg je een aparte link toegestuurd. Er bestaat een kans dat een aantal specifieke documenten niet zomaar op te vragen zijn, maar dat je dat via een medewerker van de gemeente moet regelen.

Het merendeel van de huizen (bouwjaar 1905 tot 2010) is via https://data.amsterdam.nl op te vragen. Mocht het niet lukken om de tekeningen op te vragen, dan kunnen wij even met je meekijken of de gegevens zelf opvragen.