Constructeur in Breda

Vanaf €275,- Levertijd max. 2 weken
offerte aanvragen

Op zoek naar een constructeur in Breda?

Wij zijn dé constructeur van Noord-Brabant gespecialeerd op het gebied van verbouwingen! Gevestigd in Noord-Brabant zijn wij de geschikte lokale partij om bij jouw verbouwing betrokken te zijn. Bij Constructiehuis staan we voor je klaar! Onze uitgebreide expertise op het gebied van constructieberekeningen in Breda stelt ons in staat om jou te assisteren bij het verwezenlijken van diverse constructieprojecten. Denk hierbij aan het verwijderen van een dragende muur, het uitbreiden van je woning met een aanbouw, of zelfs het plaatsen van zonnepanelen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Welke projecten maakt Constructiehuis zoal in Breda?

Onze specialisatie ligt voornamelijk in het uitvoeren van constructieberekeningen voor renovaties bij particuliere klanten in Eindhoven. Onze expertise omvat vooral berekeningen voor draagmuren en aanbouwen waarvoor geen vergunning vereist is. Andere typische opdrachten die wij in Eindhoven regelmatig uitvoeren, zijn onder andere:

  • Aanbouwen waarvoor een vergunning nodig is
  • Dakterrassen
  • Dakopbouwen
  • Bijgebouwen zoals garages en schuren
  • Nieuwbouwwoningen
  • Installaties van zonnepanelen op daken

Bouwtekeningen opvragen bij het bouwarchief van Breda

Tekeningen van gebouwen van voor 2014 vraag je aan via de website van Gemeente Breda. Tekeningen van gebouwen die tot en met 2013 zijn gebouwd vraag je aan via het Publiek Portaal. De tekeningen zijn makkelijk online op te zoeken en je krijgt direct een downloadlink per mail toegestuurd.