Constructeur in Eindhoven

Vanaf €275,- Levertijd max. 2 weken
offerte aanvragen

Op zoek naar een constructeur in Eindhoven?

Wij zijn dé constructeur van Eindhoven gespecialeerd op het gebied van verbouwingen! Gevestigd in hartje Eindhoven zijn wij de geschikte partij om bij jouw verbouwing betrokken te zijn. Bij Constructiehuis staan we voor je klaar! Wij weten precies wat er verwacht wordt voor een constructieberekening in Eindhoven en dit stelt ons in staat om jou te assisteren bij het verwezenlijken van jouw constructieproject.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Welke projecten maakt Constructiehuis zoal in Eindhoven?

Onze specialisatie ligt voornamelijk in het uitvoeren van constructieberekeningen voor renovaties bij particuliere klanten in Eindhoven. Onze expertise omvat vooral berekeningen voor draagmuren en aanbouwen waarvoor geen vergunning vereist is. Andere typische opdrachten die wij in Eindhoven regelmatig uitvoeren, zijn onder andere:

  • Aanbouwen waarvoor een vergunning nodig is
  • Dakterrassen
  • Dakopbouwen
  • Bijgebouwen zoals garages en schuren
  • Nieuwbouwwoningen
  • Installaties van zonnepanelen op daken

Bouwtekeningen opvragen bij het bouwarchief van Eindhoven

Bij de gemeente Eindhoven kun je eenvoudig online bouwtekeningen opvragen. Meestal krijg je de tekeningen binnen 1 werkdag, maar het kan tot 5 werkdagen duren. Op de website moet je een aantal gegevens invullen. Er wordt ook gevraagd naar welke tekeningen je wil ontvangen. Indien je enkel tekeningen t.b.v. de constructieberekening nodig hebt, vink dan de onderstaande gegevens aan. Mocht je voor andere zaken ook nog archiefgegevens nodig hebben, dan kun je overwegen om alles aan te vinken. De kosten voor de aanvraag worden daarmee mogelijk wel hoger.