Constructeur in Rotterdam

Vanaf €275,- Levertijd max. 2 weken
offerte aanvragen

Op zoek naar een constructeur in Rotterdam?

Als je van plan bent om een verbouwing te beginnen in de Rotterdam regio en behoefte hebt aan de diensten van een ervaren constructeur, dan hoef je niet verder te zoeken. Bij Constructiehuis staan we voor je klaar! Onze uitgebreide expertise op het gebied van constructieberekeningen in Rotterdam stelt ons in staat om jou te assisteren bij het verwezenlijken van diverse constructieprojecten. Denk hierbij aan het verwijderen van een dragende muur, het uitbreiden van je woning met een aanbouw, of zelfs het plaatsen van zonnepanelen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Welke projecten maakt Constructiehuis zoal in Rotterdam?

Onze specialisatie ligt voornamelijk in het uitvoeren van constructieberekeningen voor renovaties bij particuliere klanten in Eindhoven. Onze expertise omvat vooral berekeningen voor draagmuren en aanbouwen waarvoor geen vergunning vereist is. Andere typische opdrachten die wij in Eindhoven regelmatig uitvoeren, zijn onder andere:

  • Aanbouwen waarvoor een vergunning nodig is
  • Dakterrassen
  • Dakopbouwen
  • Bijgebouwen zoals garages en schuren
  • Nieuwbouwwoningen
  • Installaties van zonnepanelen op daken

Bouwtekeningen opvragen bij het bouwarchief van Rotterdam

Het stadsarchief van Rotterdam is in de 2e wereldoorloog vergaan. Tekeningen van woningen gebouwd voor de oorlog zijn dus helaas niet meer beschikbaar. Alles wat na 1945 gebouwd is, is op het stadsarchief in Rotterdam in te zien. Je dient hiervoor de stukken online aan te vragen via bovenstaande knop.

Het is eventueel mogelijk dat wij de stukken voor je inzien in het stadsarchief. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden.