Constructeur in Tilburg

Vanaf €275,- Levertijd max. 2 weken
offerte aanvragen

Op zoek naar een constructeur in Tilburg?

Wij zijn dé constructeur van Noord-Brabant gespecialeerd op het gebied van verbouwingen! Gevestigd in Noord-Brabant zijn wij de geschikte lokale partij om bij jouw verbouwing betrokken te zijn. Bij Constructiehuis staan we voor je klaar! Onze uitgebreide expertise op het gebied van constructieberekeningen in Tilburg stelt ons in staat om jou te assisteren bij het verwezenlijken van diverse constructieprojecten. Denk hierbij aan het verwijderen van een dragende muur, het uitbreiden van je woning met een aanbouw, of zelfs het plaatsen van zonnepanelen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Welke projecten maakt Constructiehuis zoal in Tilburg?

Onze specialisatie ligt voornamelijk in het uitvoeren van constructieberekeningen voor renovaties bij particuliere klanten in Eindhoven. Onze expertise omvat vooral berekeningen voor draagmuren en aanbouwen waarvoor geen vergunning vereist is. Andere typische opdrachten die wij in Eindhoven regelmatig uitvoeren, zijn onder andere:

  • Aanbouwen waarvoor een vergunning nodig is
  • Dakterrassen
  • Dakopbouwen
  • Bijgebouwen zoals garages en schuren
  • Nieuwbouwwoningen
  • Installaties van zonnepanelen op daken

Bouwtekeningen opvragen bij het bouwarchief van Tilburg

De gemeente Tilburg heeft samen met de omliggende gemeentes Oosterhout, Dongen, Gilze en Rijen, Oisterwijk, Alphen-Chaam, Geertruidenberg, Baarle-Nassau, Loon op Zand, Haaren, Hilvarenbeek en Drimmelen een online bouwarchief waar je vrij eenvoudig oude bouwtekeningen kunt inzien en downloaden.