Onze werkwijze

Bij Constructiehuis begrijpen we dat het verkrijgen van een betrouwbare constructieberekening cruciaal is voor een succesvol bouwproject. Daarom hebben we een efficiënte werkwijze ontwikkeld die je door het proces begeleidt, zonder gedoe en met uitstekende resultaten. Hieronder volgt een overzicht van de stappen die we doorlopen:

Stap 1: Gegevens verzamelen

Om te beginnen, verzamelen we alle benodigde informatie om een nauwkeurige constructieberekening te kunnen maken. Je kunt eenvoudig de bouwtekeningen en bouwplannen naar ons opsturen, zodat we een goed beeld krijgen van jouw project. Vaak zijn de originele bouwtekeningen van je huis op te vragen bij je gemeente.

Stap 2: Projectomgeving

Zodra we de gegevens hebben ontvangen, maken we een speciale online projectomgeving voor je aan. In deze omgeving kun je informatie toevoegen, met ons chatten en krijg je toegang tot offertes en facturen. Op deze manier heb je altijd een overzicht van de communicatie en documenten met betrekking tot jouw project.

Stap 3: Offerte opstellen

Op basis van de verstrekte informatie stellen we een gedetailleerde offerte op. Meestal ontvang je deze binnen één werkdag per e-mail. Mocht er behoefte zijn aan aanvullende informatie, dan stellen we je nog enkele vragen om ervoor te zorgen dat we een volledig beeld hebben van jouw wensen en vereisten.

Stap 4: Projectplanning en Aanbetaling

Zodra je akkoord gaat met de offerte, plannen we het project in. In de meeste gevallen kun je de constructieberekening binnen 1 à 2 weken verwachten. Voordat we aan de slag gaan, vragen we een eerste aanbetaling van 50% om de start van het project te bevestigen.

Stap 6: Afronding en delen van de berekening

Zodra alle details zijn besproken en afgestemd, ronden we de constructieberekening af. Je ontvangt een PDF-bestand per e-mail met de voltooide berekening, inclusief eventuele specifieke aanwijzingen. Deze berekening kun je delen met de gemeente, aannemer, architect of verzekeraar om aan de vereisten te voldoen.

Stap 7: Laatste facturering

Na afronding van het project sturen we je de berekening en de laatste factuur. We zorgen ervoor dat alles transparant en overzichtelijk is, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Stap 8: Ongoing support en mogelijke wijzigingen

Bij Constructiehuis staan we altijd klaar om vragen te beantwoorden en opmerkingen te bespreken, zelfs na de afronding van het project. Houd er echter rekening mee dat eventuele wijzigingen in de bouwplannen extra kosten met zich mee kunnen brengen. We raden je dan ook aan om van tevoren goed na te denken over je verbouwingsplannen, zodat we je optimaal van dienst kunnen zijn.

Bij Constructiehuis streven we ernaar om het proces van constructieberekeningen soepel en efficiënt te laten verlopen, terwijl we tegelijkertijd garant staan voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze diensten. Met onze stapsgewijze werkwijze zorgen we ervoor dat jouw bouwproject op rolletjes loopt, zonder onnodige complicaties. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou van dienst kunnen zijn!

Vul direct jouw gegegevens in via het aanvraag formulier
Offerte aanvragen